Хуанде Рамос има тайно оръжие, с което ще превърне играчите на Тотнъм в победители от световна класа – доктор по бебешките храни.

Антонио Ескрибано преговаря с „шпорите”, за евентуалното му присъединяване към медицинския екип от „Уайт Харт Лейн”, като със себе си, той ще донесе и магическата каша, която приготвя в Испания.

Новият наставник на Тотнъм е отправил специална молба към ръководството, да доведе професора от Севилския Университет, който да помогне за подобряването на физическата форма на Митко Бербатов и компания.

„Ще отида на Острова тази седмица, за да проведа разговори с шефовете на тима. За мен, това няма да представлява трансфер, аз просто ще бъде консултант към лекарския щаб. Ще ми бъде много трудно да съм постоянно на Острова, тъй като съм преподавател в Университета на Севиля. Плюс това работя с още пет клуба в Испания. Ако успея да постигна споразумение с Тотнъм, няма да има проблем”, каза 56-годишният Ескрибано.

Университетският професор бе работил с Рамос в Севиля. В Испания той е известен като „доктор по бебешките храни”, заради втечнената смес от добавки, която дава на играчите, за да подпомогне възстановяването им след мач.

„Така популярната „бебешка храна” представлява просто хранителна добавка, която давам на състезателите след края и на полувремето на дадена среща. Тя е много полезна, тъй като прави възстановяването на момчета много по-добро. Обадиха ми се от Англия, разбира се по препоръка на Хуанде. Не ме дразни това, че ми казват доктор по бебешките храни, всъщност това си е нормална храна”, сподели още Ескрибано.

„Един от играчите на Севиля ми бе казал един ден, „това е същото, което яде детето ми вкъщи” – оттогава хората започнаха да му викат бебешка храна. Да не говорим, че представлява напитка”, завърши професорът.