Бившият нападател на ЦСКА Спас Делев игра близо час за своя Мерсин при загубата от лидера Галатасарай с 1:3. Българският голаджия започна двубоя на пейката, но се появи в игра още в 38-ата минута на първото полувреме при резултат 1:0 в полза на гостите. Галатасарай успя да излезе напред в 28-ата минута, когато точен бе Начати Атеш.

В продължението на първата част Делев имаше възможност да стреля, но ударът му не попадна в рамката на вратата. Веднага след подновяването на играта през второто полувреме, българинът отново пробва късмета си, но отново без особен успех.

В 58-ата минута отборът на Мерсин остана с човек по-малко на терена, след като Бариш Аташ получи втори жълт картон и трябваше да напусне преждевременно терена. Въпреки числено намаления си състав домакините стигнаха до изравняване на резултата. Това се случи в 76-ата минута, точен бе Ерхан Гювен.

В оставащите минути до края, Галатасарай показа класата си и все пак стигна до трите точки в мача. Селчук Инан превърна в гол отсъдена дузпа в 82-ата минута, а Атеш кара втория си гол, за да оформи крайното 3:1 в полза на Галатасарай в продължението на срещата.

Галатасарай продължава да бъде лидер с актив от 60 точки, докато новакът Мерсин заема 12-ото място с 33 точки.