Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев ще се срещне днес с босовете на Тотнъм, за да разбере има ли официална оферта от Манчестър Юнайтед, каза агентът за Гонг.

„Хубаво ще е ако има такава оферта и последват разговори. Днес в късния следобед ще се срещна с ръководството на Тотнъм по този въпрос. Тогава ще имам и по-голяма яснота, дали „шпорите” са получили подобно предложение, и ако е така, какво възнамеряват да правят. На този етап мисля, че медиите в Англия спекулират, но ще знам повече след разговора с хората от Тотнъм”, разкри за Гонг от Лондон Емо Данчев.

На въпрос, какво ще е отношението на Бербатов, ако има реално предложение от „червените дяволи” Данчев отговори така: „Има отбори от типа на Манчестър, Милан, Ювентус и Барселона, на които всеки футболист трудно би отказал. Нека обаче не гадаем предварително. След като мине днешната среща, ако има оферта ще дадем нашето мнение”, категоричен бе агентът на Бербатов.

Емил Данчев допълни, че капитанът на българския национален отбор най-вероятно ще бъде готов за следващия мач на Тотнъм от английското първенство, който по ирония на съдбата е срещу Манчестър Юнайтед.

Агентът изрази надежда, че Бербатов няма да има проблеми да играе срещу Холандия на осми септември в Амстердам. Бербо пропусна вчерашната контрола на „лъвовете” с Уелс поради травма в областта на адукторите.