Агентът на Димитър Бербатов Емил Данчев сподели в интервю за Гонг, че очаква нападателят да започне титуляр срещу Тотнъм във финала за Карлинг Къп. Част от английските журналисти прогнозират, че сър Алекс може да даде шанс на Рууни и Тевес, които бяха на пейката срещу Интер в Шампионската лига.

„Смятам, че сър Алекс Фъргюсън ще заложи на Бербатов, защото на стадиона ще има много фенове на Тотнъм и ще съществува психологически момент. Това е тактическа преценка на мениджъра. Някой път и Митко може да е резерва, но това няма да означава, че треньорът не разчита на него”, сподели Емил Данчев.

„Не искам да оценявам играта на Митко срещу Интер. За тази цел си има футболни специалисти. Имах някаква предварителна информация и очаквах това, което се получи. Манчестър игра малко по-затворено, но това беше и една от причините Интер да не покаже своите възможности”, продължи импресариото на Берба.

„Смятам, че резултатът е добър. Фъргюсън притежава отбор, който е с класа над почти всички грандове в Европа. Отборът ще се опита да спечели всички трофеи, за които се бори”, отбеляза Данчев.