Мениджърът на Димитър Бербатов даде кратко интервю за Спортно шоу Гонг по повод новия договор на нападателя в Монако. Днес българинът сложи подписа си под нов контракт за срок от една година.

„Мога и аз официално да потвърдя договора на Бербатов. Преди около два часа и половина подписахме продължение на договора на Бербатов с Монако за още една година. Моето усещане е, че всички участващи страни са доволни от това, което се случи. Това го потвърдиха вицепрезидентът на клуба и спортния директор. Поне още една година Митко ще играе в Монако“, коментира Данчев.

„В един договор винаги има различни позиции и желания, което е нормално. Мисля обаче, че това не е толкова притеснително. Дай боже Митко да е жив и здрав и да повтори това, което направи в последните три-четири месеца. Обсъждахме с ръководството и се разбрахме, но не мисля, че това е акцентът, на който трябва да се дава тежест.“

„Може би медиите във Франция го харесват, защото е много красив и фотогеничен. Разбира се, това го казвам в рамките на шегата. Митко дойде в Монако като голям футболист. Това е истината. За радост на тези, които го обичат и харесват, той го потвърди с представянето си на терена. Беше номиниран и за футболист на месец април във Франция. Феновете на Монако държат да гледат красив футбол, красиви изпълнения, красиви неща, а Митко е майстор“, каза още Данчев.