Президентът на английския Тотнъм Хотспър Даниел Леви потвърди, че няма намерение да се разделя със звездата на тима Димитър Бербатов през зимния трансферен прозорец, като междувременно отхвърли възможността Джърмейн Дефоу да премине в Астън Вила, съобщава Daily Mail. Освен това, босът на „шпорите” дори ще рискува да загуби част от сумата, която би получил за Бербо, ако го продаде сега.

Въпреки спекулациите около бъдещето на капитана на българския национален отбор, които се ширят в медиите, Даниел Леви остава твърдо решен да не го продава поне до лятото, като е уведомил за това решение и мениджъра Хуанде Рамос.

Изданието твърди, че Даниел Леви е разкрил пред близки, че Бербатов ще остане независимо дали му харесва или не.

Според информацията българинът е направил пълен обрат в намеренията си, след като първоначално е бил сигурен, че иска да напусне клуба, а след това е потвърдил своята лоялност към Тотнъм.

Английското издание информира също така, че е имало запитване от страна на мениджъра на Астън Вила Мартин О’Нийл за цената на Джърмейн Дефоу. Каквато и оферта обаче да бъде представена и за този нападател, Леви е категоричен, че няма да се раздели и с него, въпреки че Хуанде Рамос не смята да го задържи.