Димитър Бербатов и Луиш Нани са перфектните резерви за Манчестър Юнайтед, и в успешното им представяне от пейката се крие ключът към требъла, в който се цели тимът, пише Daily Mail. В коментар за победата над Фулъм през уикенда, изданието посочва, че двамата са направили фантастичен мач, в който българинът е записал 21-то си попадение този сезон, а португалецът – 18-та асистенция.

Въпреки това, е почти сигурно, че и двамата няма да излязат в решителния мач-реванш от Шампионската лига срещу Челси във вторник. Сър Алекс Фъргюсън ще даде мястото на Берба на Рууни или Чичарито, а вместо Нани ще играе Парк или Валенсия.

Мениджърът на Фулъм Марк Хюз дори отбелязва пред Daily Mail, че с играчи като Бербатов и Нани, на които може да се разчита, Юнайтед е много по-силен от отбора със звезди като Кристиано Роналдо или Карлос Тевес. „Може би като индивидуалности те не блестят толкова много, но колективът им е по-силен,” казва Хюз.

Английският вестник завършва и с „магическия момент” от мача с Фулъм, който според тях е комбинацията между Нани и Бербатов за първия гол.