Българският нападател Цветан Генков отново се появи в игра за Динамо Москва след дълго отсъствие. Столичани загубиха с 1:2 от Зенит в среща от 24-я кръг на руския шампионат.

Андрей Кобелев, който не разчита много на бившия футболист на Локомотив Сф, реши да гласува доверие на българина, но за малкото време на терена, той не успя да покаже кой знае какво.

Гостите от Москва поведоха в резултата в 44-та минута на мача. Леандро Фернандес реализира след центриране от корнер и рикошет, но въпреки това гостите успяха да обърнат развоя в своя полза.

Фатих Теке вкара за 1:1, въпреки че според повечето от медиите в Русия, които отразяват двубоят, само съдията не е видял засада в случая. Три минути по-късно Матея Кежман изведе Зенит напред, след като остана сам срещу вратаря на Динамо. В 90-та минута Комбаров получи червен картон, но това вече нямаше как да се отрази на резултата.

В крайна сметка отборът на Цветан Генков заема 7-о място с 34 точки в актива си, докато отборът от Санкт Петербург е на 3-та позиция с 43.