Отборът на Висла Краков отпадна от турнира за Купата на Полша по изключително драматичен начин. Българският нападател Цветан Генков се разписа цели три пъти, като вкара два гола в в редовното време и прати мача в продължения срещу Рух, но въпреки това съставът му претърпя поражение след изпълнение на дузпи.

В мача-реванш на полуфиналите в Полша, Висла записа 3:1 в редовното време. Резултатът от първия двубой обаче бе същият, което наложи срещата да влезе в продължения, а по-късно да се стигне и до дузпи, които да определят крайния победител.

Цветан Генков откри от наказателен удар в 21-та минута за 1:0, а в 90-та минута донесе, макар и временна радост за феновете, с гол за 3:1.

В двете продължения попадения не бяха отбелязани, затова се стигна и до рулетката на дузпите. По-хладнокръвният тим се оказа Рух, който изпълни 6 точни удара срещу само 5 за Висла Краков. Разбира се, българският нападател не сгреши и при дузпите и вкара своята, но двама от съотборниците му не издържаха на напрежението и съставът от Краков напусна надпреварата.