ЦСКА Москва победи с 4:2 като гост СКА Хабаровск в мач от 17-ия кръг на руското първенство. Българският национал Георги Миланов влезе на терена в 24-ата минута на мястото на получилия контузия Алексей Березуцкий. Родният футболист остана на терана до 85-ата минута, когато отстъпи мястото си на Константин Кучаев.

Ска поведе още в 5-ата минута на мача с гол на Дедечко, но Алан Дзагоев изравни в седем по-късно. В 24-ата минута Алексей Березуцкий получи травма и бе заменен от Георги Миланов. Шведът Понтус Вернблуум даде аванс на ЦСКА в 74-ата минута, но мирослав Маркович изравни в 81-ата.

Радостта на домакините трая само 120 секунди, защото Вернблуум отбеляза своя втори гол в мача и отново изведе "армейците" напред. Виктор Гончаренко реши да извади от игра Миланов в 85-ата минута. В продължението на мача Витиньо оформи крайното 4:2 за ЦСКА Москва.

С този успех Георги Миланов и съотборниците му се изкачиха на трето място с актив от 29 точки. СКА Хабаровск остава на последната позиция с 12 пункта.