Бившият ляв бек на Байерн Мюнхен Кристиан Циге игра пет години във Висшата лига на Англия и коментира сблъсъка от четвъртфиналите на Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед.

„Хората мислеха, че Байерн не би имал шанс. Байерн показа, че всички е възможно. Те показаха, че могат да победят Манчестър Юнайтед и да продължат напред”, заяви 38-годишният Циге, който окачи обувките на пирона през 2005 година.

„Байерн води с 2:1, така че Юнайтед трябва да вкара поне един гол. Юнайтед обикновено бележи, но сега може и да не го направи. Байерн може да ги отстрани с нулево равенство. Ако Манчестър вкара, Байерн също ще трябва да вкара. Те могат да го направят. Ще бъде много вълнуващ и тежък мач.”

„Рууни вкара много голове, така че винаги ще е по-трудно за тях да играят без него и по-лесно за Байерн, но който и да играе в атаката на Юнайтед, той има качества. Бербатов е добър нападател. Той остава в сянката на Рууни, но това не означава, че не е добър нападател. Особено ако играе срещу германски тим, той има опита и може да има добър мач”, коментира бившият немски национал Кристиан Циге.