Българският национал Чавдар Янков все още не е получил лично информация относно бъдещето си в Хановер. Наскоро в немски и български медии се появиха индикации, че футболистът ще остане в тима.

„И аз го научих от свои колеги и от вестниците. Никой не ми се е обаждал лично - нито от Славия, нито от Хановер – да ми каже дали оставам или няма да се получи. Все още не мога да потвърдя, че оставам в Хановер”, заяви Янков.

„Аз съм подписал договор още преди година и условията ми са ясни още от тогава, но когато всичко стане факт ще се разбере”, допълни той.

„Научих за загубата на Славия, гледах репортаж. Левски е най-добрият отбор в България, но ми е неприятно, че моят отбор пада”, каза Чак по повод победата на „сините” срещу Славия с 3:0.

Футболистът на Хановер изрази мнението си и относно националния тим: „Неприятно е когато един отбор стои без треньор и още повече, когато това е националният.”

„Преди известно време и в последния месец отново ме питаха за Цветан Генков. Изглежда го следят и познават качествата му”, допълни Янков.

„Аз не излизам много по дискотеки и барове. Избягвам да ходя по заведения късно вечер. Обичам да си похапвам пилешко. Моята приятелка прави типични български ястия и обичам да си похапвам”, сподели Чак.