Станислав Ангелов, Димитър Рангелов, Благой Георгиев и Чавдар Янков ще започнат като титуляри в мачовете от четвъртия кръг на Бундеслигата на своите отбори.

Пелето ще започне отляво в защитата на Енерги Котбус. „Червенобелите” приемат носителя на Купата на страната - Нюрнберг. Досега 29-годишният българския национал играеше на поста десен бек. Старши треньорът Петрик Зандер обаче предприе промяната и остави на пейката Марио Цвитанович.

Бившият нападател на Славия – Рангелов започва за втори пореден път сред стартовите единайсет. Както е известно, Зандер заплаши своите футболисти, че ако играта не тръгне добре от началото на двубоя, той ще предприеме смени още в първите 45 минути.

Благой Георгиев отново е титуляр за своя Дуисбург. „Зебрите” приемат Арминия на своя „MSV Арена”. Тимът от Билефелд заема второ място в подреждането на първенството.

Халфът на Хановер 96 - Чавдар Янков, този път ще започне като титуляр. В първите три кръга на първенството националът бе оставян на резервната скамейка от наставника Дитер Хекинг. „Червените” приемат третите в класирането – Бохум.