Българският офанзивен футболист Томислав Павлов вече може да се похвали с първия си гол за резервите на Селтик. Младокът играе и за тима до 19 години, а от година и половина има професионален контракт с „детелините”.

„Завръщам се след травма. Имах разтежение на бедрото, но вече съм добре. Трудно ми беше да се върна, но вече се чувствам по-добре. Утре очаквам да играя срещу Абърдийн в мач на отбора до 19 години. Дали ще играя за мъжете зависи от г-н Страхън. Дошъл съм тук, за да се наложа, иначе не трябваше да го правя. Говоря перфектно английски и се разбирам отлично с момчетата в отбора”, разказа талантът в интервю за Гонг.

„Надявам се развитието ми да продължава. Засега съм доволен. Надявам се да си заслужа повече участия при резервите”, спомена още Томислав Павлов.

„След една година ще говорим за нов договор, когато този професионален контракт със Селтик изтече. За други отбори не желая да коментирам. Играх за България до 17 години в квалификациите, които загубихме до една. Представянето ни беше трагично, играхме под всякакво равнище. Надявам се да бъда повикан при младежите, но това зависи само от треньора. Аз искам много. Знам, че отборът е паднал от Казахстан с 0:2. Даже се чух с Радослав Василев. Ние се познаваме, все пак играем на Острова. Има и такива мачове, дано вземем следващите”, допълни Томислав Павлов.

„Никой не е забравил Стилиян Петров. Той е легенда на Селтик, след толкова години в клуба. Много ми помогна в началото. Откакто не е тук, не сме се чували. С всички фенове, с които говорих, коментирахме, че беше най-добрият на мача Ирландия-България”, завърши Павлов интервюто си за „Гол линия”.