Сериозно впечатление на треньорите от школата на английския елитен Куинс Парк Рейнджърс е оставил българският 19-годишен защитник на бургаския Мастер Тодор Гочев, съобщава агенция БГНЕС.

Бившият играч на Нафтекс и Левски, който е бивш юношески национал на България до 17, 19 и 21 години, тренира през последната седмица с юношите на тима от Лондон и е оставил много добро впечатление във всички специалисти и треньори. Гочев, който вече бе на проби в израелския Ашдод през 2011 година, играе на поста ляв краен защитник, но може да играе без проблем като ляво крило и дефанзивен халф.

От Куинс Парк Рейнджърс са останали изключително доволни от това, което е показал юношата на "сините" и всички в тима благодариха на играча за професионалното отношение през седмицата. На 10 януари, Гочев игра 90 минути за юношеския отбор на К.П.Р срещу този на Рединг, а до него цял мач игра Антон Фърдинанд, който бе пратен при юношите от Хари Реднап. Скаут на тима и главният треньор на школата на К.П.Р ще идват на няколко пъти в България през пролетта, за да гледат играча, защото интересът на тима към него остава. Гочев ще мине още веднъж на пробен период в лондонския клуб, а в крайна сметка в най-скоро време може да се озове в редиците на "рейнджърите".