Българският юношески национал Виктор Добрев направи асистенция и удари греда за отбора на Верона до 17 години, който победи Монца с 4:2 като гост. "Жълто-сините" събраха 36 точки с тази победа и са на 6-о място от 14 отбора в поток Б на юношеското първенство на Италия, където на първите три места са Аталанта, Милан и Интер Милано. Монца заема 8-о място с 28 точки.
 
Виктор Добрев игра пълни 90 минути като централен полузащитник, където сега го използва старши треньорът му Лоренцо Ларини. Другият българин в състава Петър Господинов също започна като титуляр, представи се на много добро ниво в центъра на защитата, но пет минути преди края получи почивка заради натрупани много мачове в две възрасти.
 
Добрев, който пристигна във Верона от столичния Левски, асистира на испанеца Сирен Диао, вкарал за 2:1 в 43-ата минута. Диао добави още един гол в мача – за крайното 4:2 в 90-ата минута, а в допълнителните минути Виктор Добрев можеше още да увеличи успеха на своите, но ударът му от 10-11 метра срещна гредата.