Българският нападател Милчо Ангелов най-вероятно ще смени отбора в румънското първенство през зимата. 27-годишният футболист в момента играе за Брашов във втора дивизия, но силното му представяне ще му осигури трансфер в елита на Румъния.

Интерес към него проявяват два отбора. Това са Киндия (Търговище) и Арджеш (Питещ), където може да се събере с Мартин Райнов. Киндия навъртя три поредни победи, но все още е на предпоследното 15-о място. Арджеш през лятото се подсили с мадагаскарския нападател Дориан Бертран, който стартира с два гола, но оттогава не може да намери пътя към мрежата. Така Арджеш е един от отборите с най-слаба атака и треньорът Константин Шумахер търси хора, които да се адаптират лесно.

През този сезон Ангелов има 11 мача, 1 гол и 3 асистенции, а Брашов е 11-и от 20 отбора в класирането след 10 кръга. Миналата година той пристигна по средата на сезона в Брашов и с 6-те си гола помогна на отбора да запази мястото си в румънското второ ниво. Юношата на Черноморец пристигна в Румъния от Царско село, а преди това е носил екипите на Литекс, ЦСКА-София, Славия и Етър.