Трансферът на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед отново излезе на преден план, поне според английското издание Manchester Evening News. В статията се твърди, че колкото и минимални да изглеждат шансовете звездата на „шпорите” да премине при „червените дяволи” не е изключено всичко да се реши в неделя, когато двата отбора ще изправят един срещу друг в двубой от турнира за Купата на Англия.

Според изданието, всички очи ще бъдат насочени към Димитър Бербатов при появата му „Олд трафорд” в края на тази седмица. Въпреки факта, че българският нападател даде ясно да се разбере, че най-вероятно ще остане при „шпорите” до края на сезона, той със сигурност ще направи така, че да впечатли Сър Алекс Фъргюсън и специалистът да го поиска след края на сезона.

Бербатов ще е ключът към успеха на Тотнъм, за да запишат първата си победа над Юнайтед от септември 2001 година насам. И въпреки че трансферът му по време на зимния прозорец изглежда почти невъзможен, бъдещето на струващия 30-милиона паунда нападател може да се реши и след този мач. Според изданието, до голяма степен от изявите на капитана на българския национален отбор зависи как ще се развие кариерата му.

Алекс Фъргюсън е твърдо решен да привлече 26-годишния футболист, който премина през 2006 година на „Уайт Харт Лейн” от Байер Леверкузен.