Българският футболист на Манчестър Сити Валери Божинов спечели приза за най-красива усмивка на списание „Блясък”. Церемонията по връчването на наградите на светското издание се проведе тази вечер в Хотел Кемпински Зографски.

Освен нападателя на националния ни отбор по футбол другите номинирани в категорията „Усмивка на Блясък” бяха само представители на нежния пол, а именно четирите красавици – Мария Илиева, Глория, Роси Иванова и Бони. Искрящата усмивка на Божинов обаче засенчи тези на конкурентките си и с категоричен вот грабна отличието. Футболната звезда обаче не присъства на церемонията и не успя да си прибере приза.

Валери и неговата половинка – фолк дивата Алисия, намериха място в друга номинация – за скандал на годината. Причината е, че двойката се обидила на българските журналисти след грубата намеса в личния им живот. Тук наградата отиде обаче при Венета Райкова и нейният бивш съпруг Тишо, които се разведоха преди няколко месеца. „Най-фалшивото от брака им се оказа разводът им”, обосновава се „Блясък”.

 

Снимка: bliasak.bg