Българският нападател Валери Божинов се появи като резерва за Верона при равенството 1:1 срещу Чезена в среща от 15-ия кръг на Серия Б. Домакините имаха почти пълно превъзходство в двубоя, но позволиха на гостите да си тръгнат с точка от „Стадио Марк'Антонио Бентегоди“.

Още в 4-ата минута Ланер можеше да открие за домакините, но защитник блокира удара му в наказателното поле.

В 15-ата обаче Емил Халфредсон с отличен пас изведе Ривас сам срещу вратаря Беларди, а съотборникът му не сбърка – 1:0.

Към края на полувремето добра възможност се откри и пред Гомес Талеб, но ударът с глава на нападателя премина високо над вратата.

В началото на втората част обаче гостите стигнаха до гол с една от редките си атаки, при която Джокович изненада стража Рафаел с удар от 30 метра. Веднага след това Ривас можеше да отбележи втори гол за Верона, но шутът му бе спасен от Бералди.

В 70-ата минута Божинов смени поуморилия се Ривас, а пет по-късно централният бранител на тима Морас бе много близо до победен гол при едно разбъркване след ъглов удар, но ударът му премина покрай дясната греда.

В 82-ата и Божинов опита своя късмет от 28 метра, но изстрелът му бе доста неточен.

Въпреки равният резултат Верона остава на второ място в класирането с 32 точки, на 2 зад лидера Сасуоло, който при победа над Бреша може да увеличи преднината си на 5.