Играчът на Манчестър Сити Валери Божинов се върна на футболния терен с гол за резервите срещу Нюкасъл, като сподели специално пред Гонг, че не е очаквал такъв успешен дебют след шестмесечното си отсъствие.

„Не мога да опиша как се чувствам в момента. Много съм щастлив. Не съм очаквал да започна с гол. Дано това да е едно добро начало за мен. Благодаря на Господ, той много ми помогна през тези шест месеца, винаги ми е давал сили”, започна Валери.

„Имаше малко страх в мен, както и малко напрежение. След гола започнах да играя по-добре, по-отпуснато. Можехме дори да победим”, добави той.

„Трябва да бъдем реалисти. Има още доста да работя, докато се върна в игра за първия отбор. Поне още два-три мача трябва да направя с резервите. С много старание, и много работа се надявам да се върна в първия състав. Надявам се, че ще ознаменувам с гол и дебюта си за първия тим във Висшата лига”, коментира още българинът.

„Мисля, че в националния отбор трябва да играят футболисти, които играят редовно в клубовете си. Ако аз се справям добре в Ман Сити се надявам, че Пламен Марков ще ме вика”, сподели още Божинов пред Гонг.