Българският национал Божидар Краве изигра последния си мач за португалския Жил Висенте. 23-годишният халф беше титуляр в послeдния мач за сезона за тима си срещу Пасош де Ферейра и успя да забие едно от пападенията в мача. Срещата пък завърши при головото равенство 3:3.

Краев реализира осмото си попадение през сезона и така стана вторият най-резултатен футболист на Жил Висенте след Сандро Лима, който има 10 гола. 23-годишният българин е в Топ 20 на голмайсторите в Примейра лига преди останалите двубои от последния 34-и кръг. Родният национал ще се завърне в Мидтиланд, който държи и правата му. Ако остане в датския отбор той ще има шанса да участва и в Шампионската лига. 

Резултатът бе открит от гостите в 10-ата минута, когто се разписа Маракас след асистенция на Жоао Амарал, който центрира от корнер. 

Домакините успяха обаче да обърнат за само 11 минути. Родригао Прадо възстанови паритета в 16-ата минута с хубав удар с глава след подаване на Рубен Рибейро. 

В 21-ата минута дойде и моментът на Краев. Жил Висенте организира бърза контраатака, при която Рибейро бе изведен на скорост в половината на Пасош. Той ситгна до наказателното поле и орита удар. Топката обаче рикошира и Краев, който пробяга целия терен, се оказа на точното място и с добавка с глава вкара третия си гол в последните 4 мача за тима.

Осем минути след това обаче Дъглас Танке успя да изравни след асистенция на Бруно Сантос.

През втората част паднаха нови две попадения. Три минути след началото на второто полувреме Мачой Джало направи нов обрат, този път за гостите, а крайното 3:3 оформи Лоуренси в 67-ата минута. 

Божидар Краев бе заменен в 82-ата минута, когато отстъпи мястото си на Виктор Карвальо. 

По този начин отборът на българина финишира сезона на 9-о място, въпреки че беше новак в елита през тази кампания.