Галатасарай подготвят трансфер на играч от Висшата лига и според английските и турските медии, това е звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов.

Турски журналисти цитираха боса на Галатасарай Юнал Айзал да казва, че истанбулският тим се опитва да привлече "вълнуващ футболист от Висшата лига", който да дойде в Турция през януарския трансферен прозорец.

От "Eatsleepsport.com" също като турските си колеги, мислят, че става дума за българина, а ето ги и самите думи на Айзал: "В момента нито един футболист в отбора ни не ме вълнува. Но ние работим по привличането на такъв играч. Не мога да ви кажа името, но ще спомена, че играе в Премиършип, има бяла кожа, висок и красив е".

Берба вкара първия си гол за сезона във вторник при успеха с 3:0 над Олдършот и засега има едва един старт във Висшата лига. Бившият нападател на Тотнъм, който има осем месеца до края на договора си с Юнайтед, е извън сметките на сър Алекс Фъргюсън от доста време и остана извън групата за финала на Шампионската лига през миналия сезон. Бербатов дойде в Юнайтед през 2008 година за 31 милиона паунда, но вероятно ще струва по-малко от една трета от тази сума в момента.