„На Тотнъм като че ли в момента това са му възможностите, за голямо съжаление. Липсват много неща, особено в градивен план в халфовата линия. За мен това е големият проблем в момента. Колкото и нескромно да звучи, не може един Бербатов да се връща в средата на терена и да поема диригентската палка. Липсва скрития пас, липсва идеята в халфовата линия”, коментира бившият български национал Бончо Генчев, след като изгледа на живо срещата между Тотнъм и ПСВ Айндховен (0:1) от турнира за Купата на УЕФА.

„Ние видяхме един меланхоличен Тотнъм днес, но това е английски отбор и не се притеснява дали е домакин или гост. Но това, което видяхме в лицето на ПСВ, един организиран, един дисциплиниран отбор, бих казал, че ще е доста трудно. Но не и невъзможно,” допълни той.

Бончо Генчев разкри, че вече е говорил с организаторите на бенефиса на четвъртите в света от САЩ 1994 и той ще се състои на 30 май във Велико Търново. „Когато аз си тръгнах от България имаше много фенове по стадионите, надявам се пак да ни посрещнат така,” завърши Генчев.