Българският национал Благой Георгиев посвети гола си срещу Зенит на собственика на клуба Рамзан Кадиров, който е и президент на Чеченската република. Победното поадение за крайното 3:2 реализира Валентин Илиев.

„Мачът беше много труден, но ние се постарахме да усложним положението на съперника ни. Ако при резултат 2:0 в наша полза, бяхме реализирали, това щеше да промени развитието на двубоя. Но така изходът от мача бе по-интригуващ, от това победата още по-сладка. Ако се влагаме във всеки мач така, ще можем да победим всеки съперник, дори и толкова добри като Зенит”, сподели Благо Георгиев пред официалния сайт на тима.

„Разбира се, че съм доволен от първия си гол в първенството. Но не е важно кой вкарва, най-важното, че отборът успя да победи и взе трите точки.”

„Посвещавам този гол на президента на отбора Рамзан Кадиров. Ние вероятно го разочаровахме от загубата в Купата на Русия, особено след като той ни дава всичко необходимо, за да се чувстваме добре. Тази победа е нещо като извинение за поражението в Купата”, завърши полузащитникът на Терек.