Двубоят от 25-ия кръг на Висшата лига между Фулъм и Манчестър Юнайтед на 2 февруари 2013 година бе преместен за по-късен час, потвърди лондонският клуб, който е домакин на срещата от Висшата лига.

Заради телевизионно предаване за цял свят, мачът ще започне от 19:30 часа българско време, а не по-рано във февруарския съботен следобед, както бе предвидено в първоначалната програма.

Това ще бъде първа среща на новия капитан на Котиджърс Димитър Бербатов с бившия му тим и бившия му наставник сър Алекс Фъргюсън от трансфера му при бяло-черните през лятото.

За разлика от България, където промени в началните часове на мачовете се правят хаотично броени дни преди мачове, в Англия и другите страни с добра организация във футбола, програмата се прави с няколко месеца предварително.

Редом с двубоя срещу Юнайтед, бе сменен и часът на двубоя Суонзи Сити - Фулъм от 38-ия кръг, който е след повече от половин година - на 19 май 2013-а. Тази среща ще започне в 18:00 часа българско време, както и всички останали мачове от последния кръг на Висшата лига, които по традиция ще се играят в един и същи час.