Футболистът Димитър Бербатов продължава да води в класацията Мъж на годината. Звездата на "Манчестър Юнайтед" за втора седмица запазва преднината си. След него е световният ни шампион по бокс Детелин Далаклиев, а трети остава министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. За номинираните за Мъж на годината се гласува в интернет - на официалния сайт на конкурса www.manoftheyear.bg. Дарик е организатор на събитието за втора поредна година, а церемонията по награждаването на победителя този път ще се излъчва по PRO.BG.

9000 души вече са направили своя избор за Мъж на годината. Най-много гласове засега е събрал капитанът на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов. Пред втория в класирането Детелин Далаклиев той води с повече от 1600 гласа. През последните седем дни боксьорът и министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов почти всекидневно разменяха позициите си. Макар министърът да е трети, разликата между него и Далаклиев е само около 30 гласа, информира Dariknews.bg.

Още 11 дни се гласува за Мъж на годината в сайта manoftheyear.bg. И въпреки че сега в него може да се следи временната позиция в класацията на тримата номинирани, от следващия понеделник това няма да е възможно. До деня на церемонията броят на гласувалите и разпределянето на техните гласове остават тайна.

А дали Бербатов, Далаклиев или Цветанов е Мъж на годината ще се разбере на 3 декември на церемония в столичния Модерен театър.