Капитанът на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов ще излезе като титуляр за Тотнъм в днешното лондонско дерби с Фулъм на стадион "Уайт Харт Лейн".

Много е вероятно мениджърът на "шпорите" Хуанде Рамос да включи в стартовите 11 защитника Ледли Кинг, който трябва да премине късен фитнес тест. Под съмнение за домакините са Дарън Бент, Рикардо Роча и Майкъл Доусън, които се борят с различни травми.

Защитникът на Фулъм Елиът Омозуси е под съмнение за срещата в Северен Лондон, като твърдо аут за "котиджърс" са Брайън Макбрайд и Джими Булард. Последните три срещи между тези два съперника в Премиършип приключваха при равен резултат. Тотнъм има победи в последните си три мача на т.нар. в Англия Boxing Day и не е губил на този ден от 2003 година.

Общо 12 гола са паднали в последните три мача между тези два съперника в Премиършип и ФА Къп, като последният двубой завърши 3:3.

Ако Стед Малбранк и Уейн Рътлидж започнат двубоя, те ще играят срещу бившия си клуб Фулъм, а Крис Бард ще запише 100-я си мач във Висшата лига на Англия за гостите от "Крейвън котидж". Саймън Дейвис, Кейси Келър, Пол Кончески и Дани Мърфи ще се изправят срещу бившия си клуб Тотнъм.