Темата с безопасността зад волана е силно застъпена на „Олд Трафорд” тези дни след зверската катастрофа в четвъртък, в която Кристиано Роналдо напълно разби новото си Ферари.

Все едно нищо не се е случило португалецът в петък се появи на тренировка с лъскаво Бентли, като дори се изплези на репортерите докато го снимат, съобщава английското авторитетно издание „Sun”.

В същия луксозен автомобил бе заснет да пристига за заниманието и капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов. Марката изглежда е доста популярна на в Юнайтед, тъй като в такива коли се возят още Патрис Евра, Едвин ван дер Саар, Карлос Тевес и Райън Гигс.

В същото време Кристиано Роналдо заяви, че петно от масло на асфалта е причината за катастрофата онзи ден, в която разби Ферарито си, което имал едва от два дни.

Мениджърът на шампионите сър Алекс Фъргюсън пък предупредил своите състезатели да внимават зад волана след заниманието в четвъртък. „Карайте по-бавно”, призовал шотландецът, информира източник от клуба.

През изминалата седмица няколко от звездите на Юнайтед са били хванати да разговарят по мобилните си телефони докато карат.