И снощният мач на Тотнъм потвърди впечатлението за „шпорите”. Те са зрелищен, но несериозен отбор. Много са приятни за гледане, защото винаги очакваш да вкарат 3-4 гола и да допуснат толкова. Само че за клуб с претенции и традиции това не е нормално. И няма как 125-годишният тим да се премести в друга орбита при сегашната ситуация.

Колкото и голове да вкарат Бербатов и компания, те си знаят, че колегите им от защитата ще се постараят да анулират усилията им. Затова поредната голеада 4:4 от снощи на „Уайт Харт Лейн” само засилва впечатлението, че Бербо се нуждае от промяна.

А тя може да дойде по два начина. Или наистина да чака в Северен Лондон да пристигне сериозен специалист от ранга на Жозе Моуриньо или Хуанде Рамос, който да подтикне началниците да направят балансирана селекция, или да бяга при Сър Алекс. През лятото българинът беше на крачка от Манчестър Юн, но зимният трансферен прозорец може и да отвори пред него пътя към „Олд Трафорд”. Ако нещата останат както досега, капитанът на националния ни отбор така и ще си остане без трофей в своята кариера.