Все още има възможност Димитър Бербатов да заиграе в английския гранд Манчестър Юнайтед. Това призна изпълнителният директор на „червените дяволи” Дейвид Гил.

Гил заяви, че Манчестър ще опита да купи нападател преди началото на сезона. Само през изминалия месец шампионите в Премиършип похарчиха 50 милиона паунда за полузащитниците Нани, Андерсон и Оуен Харгрийвс.

Основната цел на Сър Алекс Фъргюсън си остава българския национал Бербатов. Ако не се стигне до сделка с футболиста на Тотнъм, тогава Фъргюсън ще опита да привлече нападателя на Атлетико Мадрид Фернандо Торес или Николас Анелка от Болтън.

„Ние наблюдаваме няколко играча и не изключвам възможността да привлечем нападател”, заяви Гил пред „Сън”.

„Ще видим какво ще стане. Не сме отчаяни, но ако видим някой, който може да помогне на нашия отбор ще направим всичко възможно да го купим”.

Гил допълни, че някои от сегашните футболисти на тима ще напуснат, за да се освободят места за новите играчи.

„Винаги ще има промени, но ние разполагаме с прекалено голям състав. Затова ще има хора, които ще трябва да напуснат „Олд Трафорд”.

„Някои много добри състезатели се завръщат при нас след като през миналия сезон играха под наем. Искаме конкуренция за титулярните места, няма да разчитаме само на едни и същи играчи, затова трябва да подобрим качеството”, допълни шефът.