Халфът Андерсон ще се завърне в състава на Манчестър Юнайтед за двубоя от турнира Лига Европа срещу испанския Атлетик Билбао в четвъртък. В последните няколко месеца бразилецът лекуваше контузия, а в неделя беше на резервната скамейка по време на двубоя на "червените дяволи" с Тотнъм. Ветеранът Пол Скоулс също ще бъде в групата за мача и има шанс да играе срещу баските, въпреки отсъствието му от днешната тренировка на английския шампион.

"Андерсон беше резерва в неделя. Сега е здрав и е готов да играе. Добре е, когато се завръща състезател, който може да промени облика на отбора", заяви мениджърът на 19-кратния английски шампион Алекс Фъргюсън.

"Пол Скоулс и Райън Гигс понякога не тренират с отбора. Днес беше точно такъв ден. Двамата получиха почивка и се подготвяха на закрито. Обикновено им даваме по няколко дни да си починат", каза още Сър Алекс.

В състава на Юнайтед се завръща защитникът Крис Смолинг. Той получи удар в лицето по време на приятелския мач между Англия и Холандия и пропусна двубоя на "червените дяволи" с Тотнъм. Том Клевърли също тренира с първия отбор на Манчестър Юнайтед, но Антонио Валенсия ще се присъедини към заниманията на тима в понеделник.

Димитър Бербатов е включен в групата за мача на Юнайтед с Атлетик Билбао, но все още не е известно дали отново ще получи игрови минути в срещата от втория по сила европейски клубен турнир.

"В неделя постигнахме невероятен резултат. Фантастично е да можем да разчитаме на пълния си състав. Това много ни помага в трудните мачове", завърши шотландският мениджър.

Миналата неделя Юнайтед победи Тотнъм в Лондон с 3:1 и запази изоставането си от две точки след лидера в класирането в английското първенство Манчестър Сити.