Футболната звезда Димитър Бербатов и автомобилният шампион Ник Левентис ще се срещнат на футболния терен на 24 септември в демонстративен мач.

Българският футболист и британският пилот ще мерят сили заедно с отборите си от Фондация „Вълшебен свят“ и Фондация „Димитър Бербатов“, а компания на терена ще им правят известни имена от спорта и шоубизнеса. 

Демонстративният мач ще даде началото на целодневен спортен празник от кампанията „С усмивка“, която „Вълшебен свят“ започна тази година и е насочена срещу агресията. Децата ще имат възможността да пробват почти 30 различни спорта – от футбол до художествена гимнастика, а задължително условие е само усмивката. Специални гости на събитието ще бъдат даровити деца от Фондацията на Бербатов, които ще покажат своите отличия и ще демонстрират умения в различните спортове.

Всички зрители са добре дошли да аплодират головете на футболния терен на „Спортна София“ в парк „Възраждане“ от 11:30 часа. 

Новини около инициативата ще откриете на официалните страници на двете фондации във facebook и в страницата за събитието на адрес https://www.facebook.com/events/2174149069522633