Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е първи в трансферния списък на лидера в турското първенство Галатасарай, разкрива „Son Dakika“.

Старши треньорът на турския гранд Фатих Терим ще има сериозна сума за летни трансфери, за да може да сглоби състав, който да участва в Шампионската лига. Първи в списъка на Терим е българският нападател Димитър Бербатов, а втори е футболистът на Реал Мадрид Хамит Алтънтоп.

Истанбулският тим е много близо до титлата в местното първенство, след като води с осем точки пред втория Фенербахче. Президентът на Галата Юнал Айзал вече е започнал преговори с някои от чужденците в тима, които играят под наем. Целта е те да бъдат задържани в тима и за следващия сезон.

Според информациите, в турските издания Айзал е готов да даде на Терим и необходимата сума, която да осигури преминаването на Димитър Бербатов в Галатасарай. „Чим-бом“ отдавна изявява желание да вземе българския нападател на Манчестър Юнайтед.

Галатасарай се очаква да плати между 8 и 10 милиона евро за Димитър Бербатов, който със сигурност ще напусне „червените дяволи“ през лятото.