Българската звезда на Монако Димитър Бербатов се очаква да преподпише договора си с клуба още тази седмица. Новината обявиха редица издания във Франция.

Според тях, в следващите няколко дни се очаква личният мениджър на нападателя Емил Данчев да дойде в Княжеството за финални преговори с ръководството.

Едва ли би имало някакви проблеми около условията, които "монегаските" ще предложат на благоевградчанина. Така че може да се стигне скоро до споразумение.

Със сигурност срещата ще е след мача на Монако тази вечер срещу Гингам. Точно този тим отстрани гранда на полуфиналите за Купата на Франция и го лиши от възможността за трофей през тази кампания.

Единствената въпросителна е за продължителността на контракта. Бербо иска той да е за две години, като това трябва да се обсъди с боса на тима Дмитрий Риболовлев.

Българинът дойде на стадион "Луи Втори" на 31 януари от Фулъм. Той е обвързан само до края на сезона.

С изявите си обаче той предизвика истински фурор и не спира да бележи в първенството и доскоро в Купата на Франция. Очаква се през следващия сезон да заформи страшен тандем с контузената в момента звезда Радамел Фалкао.