Димитър Бербатов се завърна в Манчестър и определено не си губи времето, разкри „Сън”.

Българинът превъзмогва равенството срещу Черна гора с пазаруване. Берба отиде в една от големите вериги в Манчестър, където си купи…25 чифта маратонки, за които е платил 2500 паунда.

Така българинът похарчи първите си пари от договора за 100 хиляди паунда на седмица, които ще получава в Юнайтед.

„Бербатов бе като момче в магазин за сладки. Той искаше да отпразнува своя трансфер и голямото увеличение в заплатата като отиде да пазарува”, разкри източним, близък до изданието.

„Преди да се усетим, той бе избрал 25 чифта. Само Господ знае защо някой ще иска 25 чифта маратонки”.

„Те са достатъчни за два футболни отбора, съдията и неговите помощници”, шеговито отбелязва изданието, което допълва, че това е само началото на голямото харчене от страна на Бербатов.

Българският капитан вече си търси дом в околността на Манчестър. Една от възможностите е имението в Чешир на халфа на Дарби Каунти Роби Савидж.

„Той изрази интерес да купи къщата на Роби. Роби не се срамува да показва своето имущество, така че със сигурност то ще струва цяло състояние за Бербатов. Това много екстравагантно място, пълно с джунджурии”.

„Има огромен вграден гардероб, където Роби държи всичките си дрехи, така че ще има достатъчно място за всички нови маратонки на Бербатов”, завършва източникът на „Сън”.