Звездата на Тотнъм разкри, че никога преди не е бил чувал името на Алън Хътън, преди футболистът да се присъедини към „шпорите”. Играчът премина в Тотнъм от Глазгоу Рейнджърс за сумата от 9 милиона паунда през миналата седмица.

Българинът обаче смята, че съвсем скоро всички в Премиършип ще заговорят за шотландския защитник. Както повечето хора на „Уайт Харт Лейн”, така и Димитър Бербатов, са останали впечатлени от изявите на играча в двубоя срещу Манчестър Юнайтед (1:1).

“Сега играчите пристигат в края на трансферния прозорец и могат да направят само две тренировки преди да излязат за новия си отбор. Не знам много за Алън, но той наистина ме изненада по време на заниманията. Той тренира усилено, справи се добре и показа в двубоя срещу Юнайтед, че ще се наложи при нас”, заяви капитанът на българския национален отбор пред Daily Record.

„Като за първи мач се справи доста добре и показа себе си като боец. Алън ще направи много за нашия отбор вбъдеще, а и в този мач свърши добра работа”, добави един от лидерите при „шпорите”.

Запазена марка на Хътън са бързите нахлувания, които не останаха незабелязани и по време на второто полувреме срещу Юнайтед.

„Вие видяхте, че той обича да изскача отпред и се надяваме в бъдеще да ни е от полза. Възможно е това да помогне на мен и Роби Кийн да вкарваме повече голове”, добави Бербатов.