Агентът на Димитър Бербатов, Емил Данчев заяви, че Фиорентина няма да си получи парите за самолетния билет, с който българският футболист е трябвало да стигне от Манчестър до Италия.

Според информациите от Италия, бившият футболист на „червените дяволи“ е тръгнал от Англия към Ботуша със самолет, за сметка на Фиорентина. Бербатов е трябвало да премине медицинските прегледи преди да подпише, но така и не е стигнал до Италия. Вместо това е спрял в Мюнхен. Там, отново според спекулациите, българският нападател се е разбрал с Ювентус. В крайна сметка благоевградчанинът подписа с Фулъм. Всичко това се случи в един ден.

„Защо ние трябва да плащаме за самолетния билет? И защо в Италия държат толкова на това нещо? Ювентус и Фиорентина бяха две опции пред Димитър, но предпочете да остане в Англия и да играе под ръководството на Мартин Йол във Фулъм. Това бе решение, което ни удовлетвори напълно“, коментира Емил Данчев пред Tuttomercatoweb.

„Аз все още очаквам от Бербатов и неговия агент да ни върнат парите за самолетния билет. Когато това се случи, аз ще го кажа публично", сподели спортният директор на Фиорентина Даниеле Праде пред АНСА.