Димитър Бербатов заяви за пореден път пред английските медии, че е щастлив в Тотнъм и планира да остане на „Уайт Харт Лейн” още дълго време. В средата на седмицата на Острова се появи слух, според който бащата и братът на нападателя твърдят, че той иска да се присъедини към Манчестър Юнайтед през януари.

Както е известно, новият мениджър на „шпорите” Хуанде Рамос е съгласен да продаде Бербатов, в случай, че той иска да напусне клуба. Испанският специалист държи да работи само с предани футболисти, пише paddocktalk.com.

Българският национал обаче отново даде да се разбере, че иска да остане в Тотнъм. „Феновете обичат този отбор и ме подкрепят още от първия ми мач с бялата фланелка. Уважавам привържениците най-много и искам да им кажа, че няма да ходя никъде”, заяви Берба пред официалния сайт на клуба.

„Много глупости се изписаха за мен. Аз обаче не съм казвал нищо досега. Журналистите започнаха да намесват и семейството ми и аз определено няма да позволя това. Когато някой пише лъжи за роднините ми, трябва да се намеся и аз. Ако искам да говоря, ще ви казвам само истината, независимо, колко тежка е тя. Ето затова говоря и сега”, каза Бербатов.

„Искам всички да разберат, че съм футболист на Тотнъм. Обичам този отбор и всички тук. Понякога не се смея много, но това не ме прави лош човек. Просто не мога да се радвам, защото сме близо до дъното на таблицата, а не играем добре. Аз също не се представям добре”, призна капитанът на националите.

„Най-лошото нещо е, когато някой пише лъжи за теб и ти видиш, че хората му вярват. Наистина е ужасно. Единственото, което искам да кажа е, че аз съм тук, щастлив съм тук и ще помогна на Тотнъм със всичко, каквото мога”, завърши Бербатов.