Димитър Бербатов все пак може да се върне в игра за Манчестър Юнайтед срещу Бешикташ в мача между двата тима от Шампионската лига в сряда. Нападателят пропусна последните три срещи за шампионите заради контузия в коляното.

За последно Бербатов игра за националния отбор срещу Малта. След завръщането на българина на Острова обаче, сър Алекс Фъргюсън предпочете да не го използва в мача миналия уикенд срещу Евертън. След срещата шотландският спец сподели, че няма да може да разчита на Бербатов и за двубоя от шампионската лига са турския гранд на „Олд Трафорд”.

„Guardian” обаче информира днес, че капитанът на „лъвовете” е тренирал наравно със своите съотборници във вторник и според изданието има шанс българинът все пак да попадне в групата на „дяволите” за двубоя с Бешикташ.

В същото време, сър Алекс може да предпочете да не рискува с пускането в игра на Бербатов, тъй като турците все още нямат победа в групата, а Юнайтед вече си осигури участие във фазата на директните елиминации на надпреварата.

Шампионите на Англия имат проблеми и в защитата преди двубоя с турците. Рио Фърдинанд със сигурност пропуска срещата, а Джони Евънс все още не може да се възстанови напълно от травма в прасеца. Джон О’Шей и Гари Невил тренираха отделно от основната група на заниманието във вторник сутринта. Това може да означава рядка възможност за титулярни места на Дарън Гибсън и Габриел Обертан.

За вратарския пост в мача срещу Бешикташ Фъргюсън ще трябва да избере между Томаш Кушчак и Бен Фостър. Ветеранът Едвин ван дер Саар по план трябваше да почива по време на предстоящия двубой, а освен това, той получи и неприятен удар при победата с 3:0 над „карамелите”.