Красимир Балъков дебютира със загуба като старши треньор на швейцарския Санкт Гален. В мач от 14-тия кръг на първенството Санкт Гален загуби като домакин с 2:3 от втория в класирането Цюрих.

Александре Алфонс откри за фаворита в 25-тата минута, но 9 минути по-късно Франсиско Агуар изравни за тима на Бала. При този резултата завърши и първото полувреме.

Минута след началото на втората част обаче Цюрих отново излезе напред в резултата. Автор на попадението бе Де Арауйо Каетано Рафаел.

Марко Шьонбахер в 66-тата минута пък направи преднината на Цюрих комфортна. Въпреки това момчетата на четвъртия в света от САЩ’94 не се отказаха и 3 минути по-късно Юрген Гясула върна интригата в срещата.

До края обаче Санкт Гален така и не можа да стигне до изравнително попадение и загуби с 2:3 на собствения си стадион.

С тази загуба тимът на Балъков остана на последното 10-то място в швейцарската Суперлига едва с 11 точки от 14 мача, а задачата на българинът да измъкне отбора от зоната на изпадащите изглежда много трудна.

Цюрих пък със спечелените 3 точки се доближава само на една точка от първия Базел, който завърши наравно 1:1 при гостуването на Сион.