Бъдещето на Красимир Балъков начело на Кайзерслаутерн изглежда изобщо не е толкова сигурно, колкото се смяташе до скоро, твърдят немските медии.

Още при назначението на Бала за треньор, клубният шеф Щефан Кунц заяви, че българинът ще остане треньор на отбора дори при изпадане във Втора Бундеслига. В 8 мача начело на „червените дяволи“, Бала записа 7 загуби и отборът изпадна, но въпреки това Кунц за пореден път сподели, че тимът ще гони незабавно връщане в Бундеслигата с Балъков начело на тима.

Сега обаче изненадващо шефът на клуба промени мнението си. Това стана на годишното събрание на членовете на клуба, на което на няколко пъти Кунц бе попитан за бъдещето на Балъков, а отговорът бе, че ситуацията ще бъде анализирана и в следващите дни ще бъде взето решение.

„През следващите дни ще проведем разговори, това е нормално. Няма някаква тенденция. Ще прекараме време с Красимир. Искаме да знаем, как е видял своите осем мача, какви са идеите му“, сподели Кунц, което според немските медии може да значи уволнение за българина.