Красимир Балъков отрече появилите се слухове, че се е срещал с президента на БФС Борислав Михайлов, това сподели специално за Гонг наставникът на Грасхопър. Бала каза: „моите уважения към вашия въпрос, но не желая да коментирам тези спекулации. Мога да кажа, че не съм вечерял с Боби, нито сме се срещали”.

Легендарният халф добави, че спрягането на името му за треньор на България го ласкае, но отново уточни, че „не коментира спекулации.”

Балъков е твърд в намерението си да работи за клубния си тим. Треньорът призна, че е бил изненадан от решението на Христо Стоичков да напусне поста селекционер на България.

Бала смята, че националния тим има шансове да се класира на Европейското първенство в Швейцария и Австрия. Наставникът на Грасхопър призна, че клубът му има финансови проблеми, които затрудняват работата му.

Балъков не пожела да коментира и спекулативните информации, които го пращат в Херта. „Името ми в последно време е спрягано навсякъде. Всичко това създава негативна атмосфера в ежедневната ми работа. Моля ви за разбиране, не искам да коментирам тези неща.”