Емил Ангелов бе титуляр и игра 65 минути за своя Денизлиспор срещу Бешикташ в последен мач от 25-я кръг на турската Суперлига, но не успя да се разпише и тимът му загуби с 0:1. Почти цял мач за Денизли игра и друг бивш футболист на Литекс Джемал Берберович.

Денизлиспор се бори за оцеляването си в елита, като на практика е последен в класирането със своите 17 точки, след изваждането на Анкараспор. Емо Ангелов пропусна да направи услуга на друг българин в Суперлигата – Димитър Иванков, чийто Бурсаспор се бори с Бешикташ и Галатасарай за титлата в Турция.

Двубоят стартира интересно и динамично, но след 20-тина минути темпото на игра поспадна. И двата състава имаха своите положения за гол, но късметът се усмихна на по-силните, и в 41-та минута Холоско реализира единственото попадение. Бешикташ затегна сериозно отбраната през второто полувреме, и успя да съхрани изключително важните три точки.

В класирането Галатасарай е с 53 точки, Бурсаспор има 52, а Бешикташ – 51, но отборът на Митко Иванков е и с мач по-малко.