Нападателят на Тотнъм Димитър Бербатов отчаяно иска да премине в Манчестър Юнайтед през ануари.

Наставникът на „шпоритеХуанде Рамос заяви вчера, че не иска да държи българина на „Уайт Харт Лейн” против волята на състезателя, а днес братът на МиткоАсен Бербатов разкри, че капитанът на българския национален отбор иска да премине на „Олд Трафорд”, информира tribalfootball.com.

„Според мен, Тотнъм става. От друга страна, нещата в Манчестър биха били по-добре, много по-добре.”

„Ако Юнайтед го иска, мисля, че трябва да отиде. Време му е. Той вече няма какво да постигне в Тотнъм. Това му пречи и го кара да се представя под възможностите си. Чувства се отлично физически. Но във всяко едно друго отношение, е малко разочарован – особено от слабото представяне на „шпорите” до този момент”, продължи той.

„Не се чувства добре емоционално. Това е и причината играта му да не е на добро ниво. Брат ми е такъв – ако тимът изпадне в криза, Митко се настройва на фаза изчакване”, разкрива още Асен.

„Той обикновено сподели всичките си тайни пред мен. Все още обаче не сме говорили за новия наставник Хуанде Рамос. Понякога той счита за по-добре, да се оттегли за известен период, за да си събере мислите. Брат ми обаче признава, че е в депресия. Проблемът му е, че не може да вкара. Слуховете около него не му влияят. Мисля, че ще остане в Англия. Харесва му стилът на игра тук. Тотнъм му е тесен вече. Нуждае е се от по-голям клуб. Следващия сезон той ще бъде част от отбор, който ще участва в Шампионската лига”, завърши братът на Димитър Бербатов.