Празнуващият рожден ден Станислав Ангелов заяви в интервю за Гонг, че прави всичко възможно да помогне на Енерги Котбус, но желае да смени клуба след края на сезона. Вчера Пелето донесе успеха на отбора си срещу Арминия, като реализира победния гол. Преди това се разписа и другият ни сънародник в Енерги Митко Рангелов.

„Първо ви благодаря, че ме търсите, за да ми честите рождения ден. В момента си почивам, като се разхождам в хубавото време със семейството си. Пожелавам си здраве за цялото семейство и малко повече късмет през следващите дванайсет месеца”, сподели в интервюто си за Гонг Ангелов.

Бившият играч не скри, че в професионален план търси промяна. „Искам да сменя обстановката. И вчера с Рангелов показахме, че сме професионалисти и се стремим да помогнем на Енерги. Още е рано да се говори за интерес и оферти, защото сезонът не е свършил, а и не е сигурно къде ще бъде Енерги в края. Ако изпаднем, в договора ми има фиксирана сума и няма как да се правят спънки. Иначе по принцип очаквам да има такива. От ръководството вече показаха, какво им е отношението спрямо мен. Моята цел обаче отборът да се спаси, нали за това работим и стоим тук”, допълни Станислав Ангелов.

„Днес ми се обадиха много приятели. Малко хора се обадиха от футболния бранш, но моята среда е съставена от хора в различни сектори от живота. Радвам се, че не ме забравиха днес, както го правят и във всеки друг ден. Радвам се, че най-близките ми хора и приятелите ми държат на мен”, завърши един от безусловните титуляри в Енерги Котбус и националния отбор на България Станислав Ангелов.