Българските национали Димитър Рангелов и Станислав Ангелов може да пропуснат заради травми последния мач на Енерги Котбус за годината срещу Байер Леверкузен от Бундеслигата в събота, съобщава местната преса.

Пелето се оплакваше от болки в прасеца и едва вчера започна нормални тренировки. Рангелов пък се готви с болки в коляното и също е под въпрос за двубоя в Леверкузен.

„Все още не знам дали ще мога да използвам Ангелов. Това ще зависи от мнението на лекарите”, обясни старши треньорът на тима Боян Прашникар.

Според „Билд” Рангелов е получил последно предупреждение от ръководството на Енерги и при нова издънка ще бъде изгонен.

Както е известно по-рано през сезона българският нападател се забърка в скандал на тренировка, когато се сби със съотборника си Ервин Скела. През уикенда пък той си тръгна по-рано от коледното тържество на клуба заедно с Ангелов и пропусна награждаването в анкетата за футболист номер едно на годината на феновете, в която беше трети.

Двамата българи бяха глобени с 5 хиляди евро от управата на отбора. „Говорихме достатъчно. Надявам се Рангелов да е разбрал за какво става въпрос”, лаконичен бе Прашникар по въпроса.