Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Анди Коул даде интервю за клубната страница на „червените дяволи”. Легендарното острие е част от екипа на отбора по време на предсезонното турне в САЩ.

В момента, сър Алекс Фъргюсън и компания се намират в Ню Джърси, а там, Анди Коул говори за селекцията в тима, както и за големия избор в нападение, с който разполага шотландският спец. Бившият футболист сподели и своето мнение за случващото се с Димитър Бербатов и факта, че българинът бе оставен извън отбора за мача с Барселона.

„Със сигурност е било много тежко и разочароващо за Бербатов, когато бе оставен извън състава за мача срещу Барселона във финала на Шампионската лига”, коментира Анди Коул.

„Без съмнение, сега Бербатов ще даде всичко от себе си, ще се раздаде на 100 процента, за да се върне отново в отбора”, добави той.

По отношение на Хавиер Ернандес, който измести Берба от титулярния състав на Юнайтед, Коул каза: „Той е брилянтен. Глътка свеж въздух. Но всички знаем, че обикновено втория сезон е най-тежък. Ако Чичарито вкара половината от головете, които записа през миналата кампания, всички в клуба ще се радват”, завърши Анди Коул.