Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Анди Коул заяви, че очаква от нападателното трио на английските шампиони – Уейн Рууни, Димитър Бербатов и Майкъл Оуен – да вкара много голове през настоящия сезон.

Коул е редовен посетител на „Олд Трафорд”, но вече като фен, като сподели: „Сезонът за Рууни започна наистина добре. Вече е готов да заеме мястото на Кристиано Роналдо. Отношението му към играта е – „аз съм най-добрият и съм готов да го покажа.”

Бившата звезда на „червените дяволи” не е впечатлен само от английския национал: „Първият сезон в Юнайтед никога не е лесен. Прожекторите попадат върху теб още от първата секунда. Всички очакваха от Бербатов да вкара поне 30 гола миналата година.”

„Не мисля, че българинът е такъв играч, но допринася за представянето на отбора по един различен начин. Той е много елегантен”, допълни Анди Коул.

„Да не говорим за Майкъл Оуен. Не са много родените за нападатели. Разговарях със сър Алекс Фъргюсън, той ми каза, че ако успее да поддържа Оуен във форма, той ще вкара доста голове”, завърши бившото острие на Манчестър Юнайтед.