„В Саудитска арабия се чувстваме добре, нямаме проблеми от никакво естество”, заяви за Гонг помощникът на Стойчо Младенов в местния Ал Ахли Анатоли Нанков. „Работим и се стараем да оправдаем доверието, което са ни гласували. Тук всичко е по-различно, но все пак успяхме да се адаптираме”, добави той.

„Преди 10-на дни спечелихме „Гълф Къп”, което направи всички наши ръководители много щастливи. Ал Ахли доста отдавна не бяха печелили сериозно отличие като тази купа. На стадиона в Джеда ни чакаха около 20 хиляди души, което ме изненада много. Целият град празнува с нас, което беше най-хубавото”, каза още Нанков.

„Сега се готвим за първенството, защото ни предстоят сериозни мачове. По принцип не са ни поставяли някакви конкретни цели. Колкото по-напред завършим в класирането ще е по-добре. Г-н Младенов винаги си поставя високи цели и искаме да завършим сред първите три в класирането. Поизостанахме малко с мачовете, но сега се надяваме да наваксаме. Трябва ни време отборът да придобие желаният от нас облик. Той бе направен основно през лятото, с момчета от школата на Ал Ахли, защото голяма част от предишните играчи бяха напуснали”,сподели бившият помощник треньор на ЦСКА.

„Следим какво става в България, във футболното първенство и с любимия ЦСКА. Ще се радваме бившият ни тим отново да е шампион след края на сезона. По принцип имахме желание да вземем футболисти от България, но ръководството вече си бе осигурило услугите на трима чужденци, колкото са позволени тук. За в бъдеще, ако останем тук ще мислим и по този въпрос”, заяви Нанков.

„Само мога да се радвам, че работя с такъв треньор като Стойчо Младенов, от него винаги можеш да научиш много. По стечение на обстоятелствата започнах работа като старши треньор, водейки три тима в Б група. Винаги мисля, че има какво повече да се научи, затова сега не мисля по въпроса да ставам отново старши”, завърши асистентът на Младенов.